Ve MHP Tire adayını açıkladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 55 adayını daha açıkladı.

Partiden yapılan açıklamada, "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 9. etap olarak adaylıkları kesinleşen 1 büyükşehir ilçe, 2 ilçe, 52 belde belediye başkan adayımız olmak üzere toplam 55 adayımızın isim listesi aşağıdadır" ifadelerine yer verildi. 

TİRE ADAYI DEMİRKAN 
MHP'nin son aday ilanıyla İzmir'de cevabı merakla beklenen soru da yanıt buldu. MHP Tire Belediye Başkanlığına mevcut İlçe Başkanı Arif Demirkan'ı aday gösterdi. 

SÜREÇTE NELER YAŞANMIŞTI? 
Cumhur İttifakı'nın İzmir sandığındaki adaylık dağılımı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talebiyle değişmiş, ittifak Narlıdere'de AK Parti, Tire'de ise MHP ile sandığa gitme kararı almıştı. Bu kararın ardından gözler İYİ Parti'nin yerelde tek iktidar olduğu ilçenin Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'a çevrilmişti. Duran'ın daha önce ilçe başkanlığı yaptığı MHP'ye dönerek partinin Tire adayı olacağı iddiaları güçlenmişti. MHP, İYİ Parti ve Duran cephesinden önemli açıklamalar gelmiş bir görüşme olsa da süreç transferle sonlanmamıştı. 
 

Gerçek İzmir

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı