Ve İYİ Parti Nezir’in adaylığını ilan etti: 'Geri adım atmadık, atmayacağız!'

Türkiye’nin yüzünü 31 Mart’taki yerel seçimlere çevirdiği süreçte siyasi partilerdeki adaylık ve iş birliği çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

İzmir Milletvekili Ümit Özlale'yi Büyükşehir Belediye Adayı gösteren İYİ Parti’de ilçe adayları da bir bir açıklanıyor.

Bugüne kadar 12 ilçede adaylarını açıklayan İYİ Parti Buca'da CHP ile yollarını ayıran önemli bir isimle sandığa gitme kararı aldı. İYİ Parti'nin Buca Belediye Başkan Adayı 2019 yerel seçim sürecinde CHP tarafından adaylığı açıklandıktan sonra değiştirilen, bu dönemde de yeniden başvuru yapmasına rağmen tarafından aday gösterilmeyen Suat Nezir oldu. 

Nezir'in adaylığı İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan basın toplantısında ilan edildi. Toplantıda İYİ Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale, İl Başkanı Ülkü Doğan ve Nezir’den önemli açıklamalar geldi.

“HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİK”
İYİ Parti’nin Buca Adayı Nezir, “Gerçekten çok zorlu bir süreçten çıktık. Hayatın kendisi zaten belli noktalarda zor. Siyasette kendi içerisinde ayrı zorluklar barındırıyor. Bu zorluklar insanı her geçen gün her zorluk daha fazla güçlendiriyor. Bizler hizmet yolunda yapacaklarımızdan hayatımız boyunca geri adım atmadık. Hep yaşadığımız kente nasıl katkı sağlarız diye bu işe başvurduk. Ben çocukken hep bir topluluğa bir şeyler anlatırken kendimi hayal ederdim ama sebebini o gün bilmiyordum ama bugün bakıyorum sebebi buymuş. Aslında buraya gelmeden önce metin hazırlamıştım burada aile ortamı olduğu için içimden geldiği gibi konuşmaya karar verdim. Pes ettiğin an kaybettiğin an diye çok güzel bir söz var. Pes etmedik hiçbir zaman. Kaybedeceğimizi düşünmüyoruz. Meral Akşener’e yönetim kurulu üyelerine, il başkanımıza, ilçe başkanımıza, büyükşehir belediye başkan adayımıza bizlere kucak açtılar aralarına kabul ettiler” dedi.

“GERİ ADIM ATMADIK”
Nezir sözlerini, “Tek düşüncemiz var sadece hizmet etmek bunun dışında kafamızın arkasında başka ajandamız yok. Buca halkı hizmete aç bir şekilde bekliyor. Bu konuyu her fırsatta tüm yetkili organlara, kamuda çalışanlara her fırsatta ifade ettik. Biz hiç bir şeyden korkmuyoruz. Sadece ve sadece Buca’ya İzmir’in en büyük ilçesi olan Buca’ya hizmet etmek için yola çıktık. Geri adım atmadık atmayacağız. İYİ Parti’nin bize kucak açmasıyla yaptığımız hamle bunun göstergesidir” diye devam etti” diye noktaladı.

ÖZLALE: BİR YILDIZ İSİM DAHA EKLEDİK!
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlale, “Bugün ben buraya baktığımda pırıl pırıl ilçe başkanları, belediye başkanları görüyorum. İyi ki varsınız. İyi ki bu yola çıkmışım. İyi ki benim adaylığım herkesten önce açıklanmış. Bugün çok iyi bir kadromuz var. Bugün de bir transferimiz var. Buca’nın benim için önceliği var. Suat kardeşim ile görüştüğümde Buca’nın onun yerini Işılay Saygın’ın yerini doldurabilecek bir aday olduğunu hissetmiştim. Kendisine, ailesine, çalışma arkadaşlarına teşekküre ederim. Bir yıldız isim daha ekledik. Genel başkanımız bir kadın allah başımızdan eksik etmesin. Bizler bir şeyi başaracaksak buradaki kadınların yanında olarak başarırız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Doğan, “Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun’’ ifadeleri kullandı.

Efe Can Tan-Gerçek İzmir

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı