Tugay'ın AK Parti ziyaretinde birlik mesajları...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP İzmir İl başkanı Şenol Aslanoğlu, siyasi parti ziyaretlerine AK Parti ile başladı. Tugay ve Aslanoğlu'nu AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın bahçesinde İl Başkanı Bilal Saygılı ile İzBB AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız karşıladı. Heyet birlikte Bilal Saygılı'nın odasına geçerek yaklaşık 40 dakikalık görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye AK Parti yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. 

SAYGILI: "GÖVDEMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ"

Birlikte aşağı inan AK Parti ve CHP heyeti basına açıklamada bulundu. Ev sahibi Bilal Saygılı gerçekleştirilen görüşmeye ilişkin, "Ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Onur duyduk. Samimi ve içten bir görüşme oldu. Şehrimizin kalkınması, problemlerin net ifade edilip çözülmesinde işbirliğinin gelişmesini esas aldık. Biz AK parti olarak yanlarında olacağımızı ifade ettik. Kendileri de birlikte çalışma noktasında hemfikir. Gerek Bakanlıklarımız gerekse Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ ve milletvekillerimizle gövdemizi ortaya koyacağız. Şehrimize fayda getireceğine inandığım Cemil Tugay Bey'e sözü bırakıyorum" dedi. 

ASLANOĞLU: "TUGAY HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise, "İzmir'de iletişimi üst seviyede tutarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye'ye hem siyasi nezaketi hem de iletişimi İzmir'den yayamaya çalıştık. İzmirliler bu işi başarabilen bir halk. CHP, AK Parti ve diğer partiler ayrımı gözetmeden Büyükşehir Belediye Başkanımız herkesin belediye başkanıdır, herkese eşit hizmet verecektir. Kentin problemlerini birlikte çözmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

TUGAY: "BİRBİRİNİ İNCİTMEYEN BİRİKİMLERİNDEN YARALANAN İNSANLAR OLACAĞIZ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Bugün AK Parti İl Başkanımız Bilal Saygılı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmek istedik. Geçirdiğimiz son yerel seçimde herkesin AK Parti'nin yaptığı siyasi tavır bizim açımızdan teşekkürü hak ediyor. Teşekkür ediyorum. Şehrimizin çözülmeyi bekleyen çok sorunu var. Bunlar sadece seçimi kazanan belediye başkanıyla değil, şehrin tüm ilgileriyle birlikte çözülmesi gereken sorunlar. Pek çoğunda uzlaşı gerekiyor. Merkezi hükümeti yöneten bir irade var. Onların da mutlaka süreçte olması gerekiyor. Herkesin katılımıyla, en önemlisi şehrimizde 100 binlerce insanın iradesini temsil eden siyasi partilerin katılımıyla süreci sağlıklı götürmeliyiz Zaman zaman görüştüğümüz, yardım istediğimiz, İzmir'imizin sorunlarını, Türkiye'mizin sorunlarını çözmek için birlikte çalıştığımız bir dönem olacak. Birbirini incitemeyen, birikimlerimizden yararlanan insanlar olacağız. Biz de üzerimize düşeni yapacağız. İzmir'imize daha güzel günler gelecek. Hayırlı olsun" diye konuştu. 

Hale Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ 

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı