Tugay'dan zafer mesajları: 14 puan farkla kazandık!

Türkiye önümüzdeki 5 yıl görev yapacak yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına giderken, İzmir'de de seçim heyecanı yaşandı. 

Kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında oyların yaklaşık yarısının sayıldığı saatlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Adayı Cemil Tugay'dan çarpıcı bir mesaj geldi. 

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tugay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada seçimi kazandıklarını duyururken, İzmirlileri Cumhuriyet Meydanı'na davet etti. Tugay, "Değerli Yurttaşlarım,
Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazandık. İlçelerimizdeki güzel sonuçları takip ediyoruz.
Görevliler dışında tüm İzmirli hemşehrilerimizi 22.00’de Alsancak Cumhuriyet Meydanı’na coşkumuzu paylaşmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı bu mesajın ardından partinin seçim ofisinde kameraların karşısına da geçti. 

"14 PUAN CİVARINDA BİR FARK"
Tugay burada yaptığı açıklamaya, "Şu an itibariyle İzmir’de açılan sandıkların yüzde 40’ından fazlasının bize gösterdiği sonuç yüzde 50 civarında bir oyla, biraz yukarısı da olabilir, en yakın rakibimiz AK Parti’nin adayına 14 puan civarında bir farkla kazandık. Göründüğü kadarıyla artık kesin gibi. Bundan dolayı çok büyük bir mutluluk duyuyoruz" diyerek başladı. 

"YENİ BİR DÖNEMİN BAŞLANGICI"
Tugay şöyle devam etti: Bu dönem boyunca örgütümüzle beraber İzmir’in hakkını korumak için, haklılığımızı anlatmak için çok yoğun çalıştık. İzmir’in dört bir köşesinde on binlerce CHP’li emek harcadı. Her birisinin hakkı ödenmez.  Aslında CHP son yaptığı kurultaydan sonra sahip olduğu yeni ruh ve yeni mücadele azmiyle bu seçimde galiba Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir başarı ortaya koydu. Şu anda almakta olduğumuz sonuçlar Türkiye’de halkımızın beklediği yeni siyaseti karşılayan yepyeni bir CHP anlayışı ve kadrosu var. Bu bizim sadece İzmir’de kazandığımız zaferin mutluluğunu hissetmenin ötesinde tüm Türkiye’yle ilgili çok büyük bir mutluluk yaşamamızı sağlıyor. Yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyorum. 

Şu anda ilçelerdeki sayımlar devam ediyor, bazı ilçelerde çok yakın sonuçlar var. En olumsuz haliyle bile geçen döneme göre daha fazla ilçenin bizim yönetimimizde olacağı da çok açık. Bu da ayrıca bir mutluluk vesilesi. 

"İNŞALLAH İKTİDARI DA KAZANACAĞIZ"
Türkiye haritalarında şu anda görünüyor ki Ege Bölgesi’nin tamamı CHP yönetimine giriyor. Türkiye’de pek çok il CHP’li belediye başkanları tarafından yönetilecek. Bundan sonrası tabi ki bize büyük bir sorumluluk yüklüyor. Hem İzmir’de hem de aldığımız illerde fark yaratacağımız belediyecilik hizmetlerini halkımıza göstereceğiz. Bize güvenlerini artıracağız ve arkasından gelecek bir genel seçimde inşallah iktidarı kazanacağımıza da inanıyoruz. 

Bu hedefin ilk adımını gerçekleştirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. İstediğim şey sadece önce gençlerimizin bu ülkede gelecekleri olduğuna dair umutlarını kaybetmemeleri sonra kendisini sahipsiz hisseden herkesin bizim güvencemiz altında olacaklarını bilmeleri. 

Bu büyük ve güzel zaferin kazanılmasında emeği olan başta seçmenlerimizi, daha sonra parti örgütü üyelerimizi ve bugün de sandık başlarında görev yapan tüm arkadaşlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum. 

İzmir’in hakkını koruyan herkese çok teşekkür ederim, içleri rahat olsun, emanet bizdedir, bundan sonra İzmir'in değerlerini yücelterek bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zamankinden daha çok çalışacağız, her zamankinden daha fazla mücadele edeceğiz. 

Hep şunu söyledim, 31 Mart inşallah güzel günlerin başlangıcı olsun dedim. Şu anda yürekten inanıyorum bu ülke için güzel günlerin başlangıcı olacak. İzmir’i kutluyorum, Türkiye’yi kutluyorum, CHP adına mücadele eden tüm neferleri kutluyorum. 

"BU BAŞARIDA EN BÜYÜK PAY SAHİBİ ÖZEL"
Tugay ayrıca Genel Başkan Özgür Özel ile bir görüşme yapıp yapmadığına dair soruya da, "Genel Başkanımızla bir görüşme yaptım. İzmir sonuçlarına dair bilgi verdim. Gerçekten çok heyecanlıydı. Onun o heyecanı bizim de heyecanımız tabi ki. Seçim sonuçlarının netleşmesini bekliyoruz. Ama başlattığımız değişim ve dönüşüm hareketinin halkta bir karşılık bulduğunu, desteklendiğini görüyoruz. Bu bize bir güç veriyor. En kısa zamanda Genel Başkanımızı İzmir’e de bekliyoruz. Bu başarıda en büyük pay sahibi olan kendisidir. Bizleri birleştiren, bizlere bu inancı aşılayan kendisidir" yanıtını verdi. 

AK PARTİ'YE BALKON GÖNDERMESİ! 
Tugay son olarak 'AK Parti'de balkon konuşması hazırlığı'na yönelik soruyu da, "İzmir’in balkonları güzeldir. Biz balkonlarda çay içeriz. Çay içmelerini tavsiye ediyorum kendilerine" sözleriyle yanıtladı. 
 

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı