Tugay'dan çarpıcı Soyer mesajları: Aday ben olmasam da...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Büyükşehir Adayı Cemil Tugay konuk olduğu Halk TV yayınında çarpıcı mesajlar verirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. 

Yeni Bir Sabah’ programına konuk olan CHP’nin Büyükşehir Adayı Tugay, Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın ‘Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile sahada birlikte çalışıyor musunuz?’ sorusuna verdiği yanıtta Büyükşehir Belediye Başkanının adaylaşmamasında katkısı olmadığını, kendisi dışında bir süreç yaşandığını söyledi ve “‘Ben olmasam Tunç Soyer olurdu’ diye bir durum yok. Bir başkası olurdu” dedi. 

"BEN OLMASAN SOYER OLURDU DİYE BİR DURUM YOK, BAŞKASI OLURDU!"
Tugay şunları kaydetti: Sahada beraber çalışmıyoruz. Ama o son güne kadar belediye çalışmalarını sürdürüyor. Aynı zamanda projeler konusunda bize bilgi altyapısı sağlıyor. Yakınlarda görüşeceğimizi de düşünüyorum. Ben onu çok beğenerek belediye başkanı oldu. Bu dönemde benim onun adaylaşmamasına da bir katkım yok. Onun dışında bir adaylık sürecim var.

‘Ben olmasam Tunç Soyer olurdu’ diye bir durum yok. Bir başkası olurdu. Dinamikleri farklı. Bu kurultay sonucundan etkilenerek yapılmış bir şey değil, İzmir halkının beklentilerinin yeterince karşılanmadığıyla ilgili anket sonuçları var. Oradan doğan bir karar. 

Tunç Başkan çok değerli bir vizyona sahip bir lider ve belediye başkanı. Bir taraftan da halkın beklentileri var ve durum bu beklentilerin karşılanmamasıyla ilgili.

GERÇEKİZMİR 

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı