1. Karpuzu peynirle yemeyin. Peynir zaten yüksek kalorili, yüksek yağlı ve fazla tuzludur.
  2. Tadımlık, yani günde en çok 3 parmak kalınlığında kabuğu olan ince gondol dilim karpuz yiyip kalkın.
  3. Tok karnına yemeğin üzerine karpuz yiyin ki kan glukozunuz dik çıkıp dik bir düşüş göstermesin ki; bu durum hızlı depolamaya, derhal acıkmaya işaret eder.
  4. Bütün karpuz almayın. Bütün karpuz zihninizi uyarır. Her dolabı açtığınızda karşınızda kurbanlık koyun şeklinde dolaba boylu boyunca uzanan karpuz serinliğiyle başınızı döndürür. Kapağı kapatırsınız. Başka sebeplerden dolabı açtıkça karşınıza çıkar ve illa ki zayıf bir anınızı yakalar. Yersiniz. Kendiniz durduramadan… Satın aldığınız ölçüyü küçültün. Artık yarım karpuz ölçüsünde de satın alabiliyorsunuz. 3-4 kişilik aileler için uygun ölçü olduğunu söyleyebilirim.
  5. Bir yerde ikram edilmesini yani denk gelmeyi bekleyin. Zaten en güvenlisi eve almamak, evde bulundurmamaktır.

 

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı