Eski belediye başkanı 'yola devam' dedi... Seferihisar'da son gün transferi!

Seferihisar’daki Hamit Nişancı tartışmaları nihayet sona erdi. İYİ Parti’nin aday gösterdiği ancak istifalara kadar varan tepkiler yüzünden adaylıktan çekilen Nişancı, sürpriz bir hamleyle Memleket Partisi’nden aday oldu. Bağımsız aday olması beklenen Nişancı, Memleket Partisi’nden aday olarak bir sürpriz daha yaşattı.

PARTİLERİN ÜSTÜNÜ ÖRT, ÜÇ ADAYI YAZ, AÇIK ARA KAZANIRIM
Ekibinin hazır olduğunu, meclis üyelerinin bugüne kadar hiç meclis üyeliği yapmadığını, aralarında müteahhit bulunmadığını belirten Hamit Nişancı, “Memleket Partisi ile kazanma şansınızı nasıl görüyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Tüm partilerin üstünü ört, üç adayın ismini yaz, ben açık ara seçimi kazanırım. Mesele siyasi algıyı kırmak. Hayat, olgunlaştırdı beni. Süreçleri yaşadım, demlendim. Çok faydalı olacağımdan eminim. Birileri bir şey yapsın diye bekledim. Üçüncü yola ihtiyaç var, dedim. Baktım ki kimse bir şey yapmıyor, Memleket Partisi’nden aday olmaya karar verdim. Memleket Partisi’nde iki yıldır arkadaşlarla konuşuyordum. Bu noktada parti önemli değil, aday önemli. Ben Seferihisar’ın içinde bulunduğu çaresiz durumunda ev sahipliği yapacak, bize güvenecek, Atatürkçü, laik, Cumhuriyetçi, Milliyetçi bir oluşumu hayata geçirmekti. Memleket Partisi’nde bunu yaptığımı düşünüyorum. İnşallah güzel olacak.”

ÖZELEŞTİRİDE BULUNDU
Adaylığı nedeniyle İYİ Parti İlçe Teşkilatı’ndaki istifaları değerlendiren Hamit Nişancı, bu noktada özeleştiride bulundu:

“İYİ Parti ilçe başkanı, benim yüzümden istifa etti. Ben hiç kimsenin partisine, verdiği emeğe saygısızlık yapmam. Sonuçta ilçe başkanlığı yapmış ve aday olmak isteyebilir. Ben tepeden inme gelemezdim zaten. Bu hataları zamanında yaptım. O tür işleri çok da doğru bulmuyorum. Uzlaşıyla olmayan hiçbir işten hayır gelmez. Hatalarımızın bize bir şeyler öğretmesi lazım ve ben hatalarımdan çok şey öğrendim.”

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı