CHP İzmir’in bayramlaşma töreninde iktidar mesajları... Yorulduğumuz zaman gözümüzün önüne çift maaş alanlar gelsin!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı İzmir Sanat’ta bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye ve ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. 

“KAPI KAPI GEZİP BAHARI MÜJDELİYORUZ”

CHP İzmir İl Başkan Vekili Münir Sirhan Özen, “Değerli yol arkadaşlarım, küslerin barıştığı, özleyenlerin buluştuğu bir bayramda buluşmanın sevincini aşıyoruz. Hepimiz çok önemli bir telaşı yaşıyoruz. Hepimiz çocuklarımız daha güzel bir ülkede yaşasın diye çaba veriyoruz. Kapı kapı gezip baharı müjdeliyoruz. O nedenle de burada bayramlaşma törenini burada gerçekleştirmek hepimize güzel birer anı olacak. Gençlerimizin, emeklilerimiz, işçilerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız için çok güzel bir sayfa açtık diyeceğiz. Hayallerimizdeki bayramlara en yakın olduğumuz bir dönemdeyiz. Sayın genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun adına 13. Cumhurbaşkanı yazacağız buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

SOYER: “SİZLERİN İRADESİ VE AZMİ DEMOKRASİYİ KURTARACAK”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ülkeyi örgütün azim ve kararlılığının kurtaracağına vurgu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü;  “Şunu söylemek istiyorum, önümüz bayramlar, yarın bayram 3 gün sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonra da büyük bayramı bekliyoruz. Ülke işgal altındayken Cumhuriyetin habercisi niteliğinde meclisin açılışı ve Ankara Hükümetinin kuruluşu… Amasya Genelgesinde diyor ki milletin bağımsızlığını milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Şimdi de milletin azim ve kararlılığına ihtiyaç var ve sizlerin iradesi demokrasiyi kurtaracak. Bu büyük değişimi yaratacak olan sizin öncü gücünüzdür. Örgütsüz güç güç değildir, örgütün gücü gerekiyor.  Bizim aramızdan asla su sızmadan çelik bir yumruk gibi bir arada olmak ve bu dönüşümümü hep beraber yapmak zorundayız. İnanıyorum ki bir şey değişecek her şey değişecek” 

GÖKÇEN: “BİRLİKTE BİR TARİH YAZDIK DİYECEĞİZ”

İkinci Bölge Milletvekili Adayı, Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, “24 gün sonra daha da büyük bir bayrama imza atacağız. Çok değerli yol arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür derim. Çok uzun yıllardır bir anı bekliyoruz ve o an 14 Mayıs’ta gerçekleşecek. Bu kadar yıldır dinlediğimiz hakaretlerin, baskıların, küfürlerin sonunu bekliyoruz ve bu son bir de başlangıç olacak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu2nun da dediği gibi artık kucaklaştığımız ve ayrışmaları geride bırakacağımız bir karar vereceğiz 14 Mayıs’ta. Millet İttifakı iktidarında gençler, kadınlar ve emeği ile çalışanlar artık hakkını alacak. İzmir hakkını alacak ve İzmir’den Türkiye’ye büyük bir demokrasi yürüyüşüne çıkacağız ve bakıp geriye diyeceğiz ki biz hep birlikte  bir tarih yazdık” dedi. 

TAŞKIN: “SON OY SAYILANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Birinci Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, “Türkiye’de çocuklar yatağa aç girmesin, gençler ülkelerinden ümidi kesmesin diye ve kadınlar da eşit hissetsin diye ve kimse kimliğinden utanç duymasın diye büyük bir mücadele veriliyor ve kazanacağız. Son oy sayılana  kadar mücadeleye devam edeceğiz. Yorulduğum zaman gözümün önüne Cumhur İttifakı, 6-7 yerden maaş alanlar gelecek. Refah bir Türkiye istiyorum ve bunun için çalışıyorum, mutlaka da kazanacağız. 14 Mayıs demokrasi bayramını da şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı