CHP İzmir’de rekor başvuru: İl Başkanı Aslanoğlu’ndan ilk değerlendirme!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süresi 5 Aralık’ta sona erdi. İzmir’de hem büyükşehir hem ilçe başkanlığı hem de meclis üyesi aday adaylığı için rekor sayıda başvuru yapıldı.

‘’YEREL SEÇİMDEKİ BAŞARININ ÖNCÜ BELİRTİLERİ’’

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başvurularla ilgili değerlendirmede bulundu.

Aslanoğlu konuya ilişkin, ‘’Yaklaşık 2 bin 500 aday adayı var. Önümüzdeki günler ilçe başkanlarımız ilçelerinde aday adayları ile toplantı gerçekleştirerek süreçte dikkat edilmesi gereken hususlar noktasında bilgilendirme yapacak. Sürecin partiye yakışan bir nezaket içinde geçmesi umuyorum. Unutmamalıyız ki birbirimizle değil AK Parti ve Cumhur İttifakı ile yarışacağız. Bu bilinçle aday adaylarımızın hareket edeceğinden şüphem yok. Başvuru sayısı beni şaşırtmadı. Çok sayıda başvuru bekliyorduk. Halkın ve partililerin teveccühünü gösteriyor. Bu tablo 31 Mart yerel seçimlerinin ayak sesleri. Yerel seçimlerden başarı ile çıkacağımızın öncü belirtileri’’ ifadelerini kullandı.

Aslanoğlu ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için başvuran tüm isimlerin tecrübeli isimler olduğuna dikkat çekti ve tüm aday adaylarına başarı diledi.

Gerçek İzmir 

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı