CHP Bayraklı Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Sahneye Kamil Okyay Sındır ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila’yı davet ederek konuşmasına başlayan Önal

“Cumhuriyet Halk Partisinin evladı olarak çıktığım bu yolda sizlerin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bir yanımızda gökdelen kuleler bir yanımızda gecekondular var, bu konu ile ilgili 5 yıllık planlarımız oldu. Hazırlıklarımız tamam, sizlerin desteğiyle hayata geçireceğiz. 

Göreve başlar başlamaz ilk yapacağımız iş kentsel dönüşüm noktasıyla ilgili çalışmalarımız olacak. Yarının değil, 2050’nin Bayraklısına hazırlıklarımızı yapacağız. Bu noktada bizi yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum.” dedi

Önal’ın ardından konuşmasını yapan Büyükşehir Başkan Adayı Cemil Tugay ise şu sözleri söyledi:

“Bize çok büyük gurur yaşatıyorsunuz. Elbette ki bu gurur sorumluluk demektir. Bizler bu şehrin ve bu ülkenin yetiştirdiği çocuklarız. Bizler bu halkın her derdini dinleyen ayrı ayrı temsil eden herkesin hakkını gözetecek olan, desteğe ihtiyacı olan vatandaşların yanında olacak olanız. 

Hepimiz bu ailenin bir mensubu olarak kim aday oldu olmadı tartışmasına girmeden bize düşen görevi yapmaya hazırız. Bu yollar birlikte yürünüyor. Birimiz düştüğü zaman birimiz tutup onu kaldıracak bu mücadeleyi Cumhuriyet için, hakkımız için, Mustafa Kemal Atatürk için yapacağız. Bu mücadeleyi sokaklarında büyüdüğümüz bu şehir için canımız İzmir için yapacağız. Sakın ola sizi mahcup edip sizsiz yol yürüyeceğimizi düşünmeyin.

Bu seçimde kazanılacak, İzmir hiçbir zaman Cumhuriyet Halk Partisi  dışında bir partiye teslim edilmeyecek.

Oy rekoru kırıp 30 ilçeyi birden alacağız. 

Zaferi kazanacak Gündoğdu’da hep birlikte kutlayacağız.”

İzmir'de Son Dakika- Buse Açıkalın

17 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı