Büyükşehir’de yeni Başkan Vekili belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde geçtiğimiz haftalarda görevden ayrılan Başkan Vekili Mustafa Özuslu’nun yerine gelen isim belli oldu.

31 Mart seçimlerine 3 ay gibi bir süre kala siyasi partilerde istifaların yaşandığı süreçte Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı olan İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın, Özuslu’nun görevden ayrılması sonrası Başkan Vekilliği koltuğuna getirildi.

ELİMDEN GELEN ÇALIŞMAYI YÜRÜTECEĞİM
Görevi ile ilgili Egedesonsöz’e konuşan Başkan Vekili Aydın, “Mustafa Başkanın görevden ayrılmasının ardından Tunç Başkan görevi bana tebliğ etti. Elimden gelen çalışmayı yürüteceğim. Tunç Başkan’ın programlarının olduğu zamanlar meclise ben başkanlık yapacağım. Hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecini etkileyip etkilemeyeceği sorusuna da yanıt veren Aydın, “Hayır hiçbir şekilde etkilemeyecek. Sadece biraz daha fazla çalışmam gerekecek. Zaten ben çalışmaktan kaçan birisi değilim. Bu nedenle bu görev aday adaylığım ile ilgili bir sorun yaratmayacak”  ifadelerini kullandı.

ÖZUSLU O KARE SONRASI İSTİFA ETMİŞTİ
Aydın gibi Karşıyaka Meclis Üyesi olan Mustafa Özuslu Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay’ın Karşıyaka Çarşı’daki bir programında Tugay’ın arkasında poz vermesinin ardından Başkan Vekilliği görevinden istifa etmişti. Özuslu istifa nedenini ise ‘Bergama Belediye Başkan Aday Adaylığı’ olarak göstermişti.

EgedeSonSöz 

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı