Bayındır’da ‘bankamatik memuru’ tartışması!

Yerel seçimlere günler kala siyasi partiler kent meydanlarında mitinglerine devam ediyor. Zaman zaman adaylar, mitinglerde söyledikleri sözler ile rakiplerine eleştirilerde bulunuyor.

CHP’Lİ ADAYI SAKARSU: HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAYANLARI BELEDİYEDE TUTMAM
Son olarak CHP Bayındır Belediye Başkan adayı Davut Sakarsu, kent meydanında gerçekleştirdiği mitingde, rakibi olan Cumhur İttifakı Adayı ve Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’i hedef aldı. Belediyede bankamatik memurlarının çalıştığı yönünde iddialarda bulunan Sakarsu, “Belediyede kaç kişi çalışıyor, kim nerede çalışıyor, inan ki bilmiyorum. Kimi çıkaracağımı nereden bileyim? Adam maaş çekmek için ayda bir bankamatiğe gidiyormuş. Tabi ki işten çıkacak. Haksız kazanç sağlayan hiç kimseyi belediyede tutmam. Hiç kimse kusura bakmasın” ifadelerini kullandı.

DEMİREZEN: TÜM ÇALIŞANLARA KEFİLİM, SİZİ KINIYORUM, BELGE VARSA PAYLAŞIN YOKSA ÖZÜR DİLEYİN
Sakarsu’nun sözlerinin ardından Demirezen, sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Belediyede toplamda 428 kişinin çalıştığını belirten Demirezen, çalışan herkese kefil olduğunu ve Sakarsu’nun ‘bankamatik memurları’ sözlerini kınadığını belirtti.

Demirezen’in yaptığı açıklama şu şekilde:

Sayın Davut Sakarsu; Belediye personelimizle alâkalı akşamki programınızda yaptığınız konuşmaya istinaden bu açıklamayı yapıyorum, değerli kamuoyunuda bilgilendirmek istiyorum. Personel sayısını ve kimlerin çalıştığını bilmediğinizi söylemişsiniz. Buradan yazıyorum belediyemiz bünyesinde Bayındırımıza hizmet veren personel sayımız 428 kişidir. Tüm çalışan arkadaşlarım işini layıkıyla ve sadakatla yapmakta olup bende hepsine kefilim. Alınteri ile çalışırlar emeğinin karşılığını alırlar. Bizde yan gelip yatan bankamatik memuru niteliğinde personel yoktur. Bu açıklamanızı da şahsım, kurumum ve personellerim adına reddediyor ve kınıyorum. Bu talihsiz açıklamayı ispatlamakta mükellefsiniz kimseyi töhmet altında bırakmaya hakkınız yoktur. Bu konuda deliliniz belgeniz varsa lütfen kamuoyu ile paylaşın yoksa tüm personelimden özür dileyin.

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı