Aydın Pehlivan: Miami sahilleri Menemen’de olacak

Buse Açıkalın- İzmir'de Son Dakika/  İskemle hikayesi ile konuşmasına başlayan Aydın Pehlivan;

“Göreve geldiğimizde Menemen Belediyesi icra, haciz, biriken borçları olan bir belediye idi.

Menemen Belediyesinin başkanlık odasındaki koltuk bile haczedilmişti bizde gidip iskemleyi kıraathaneden aldık o gündür bu iskemle benim koltuğum, diğer koltuğu da hacizden aldık.

Personelimizin maaşlarını gününde ödedik, esnaf borçlarını ödedik, bütün çalışanlara eşit davrandık, kimseyi ötekileştirmedik. Çanakkale Asfaltına kendi imkanımızla battı çıktı yaptık. 

Sosyal desteklerde Ege’nin bir numarasıyız. Gıda, yakacak desteğinde kimseyi eksik bırakmadık.”

Hayvan rehabilitasyon merkezinden bahseden Pehlivan sadece vatandaşlarımız değil sokaktaki canlarımız da en iyisini hak ediyor dedi. 

Bölgenin en büyük fitness centerlarından birini yaptık, çocuklar yüzmeyi kanalda öğrenmek zorunda kalmayacak, artık Asarlık’ta yapılan yüzme havuzlarında öğrenecek. Açılışı Cem Yılmaz ile yapmak istediklerini söyleyen Aydın Pehlivan, vatandaşlara söz verdi.

Menemen ve Menemenli hemşerilerim her şeyin en iyisini hak ediyor. 

Projelerinden bahseden Aydın Pehlivan, 

Eğitim kalkınmadır, kültürdür, başarının anahtarıdır diyerek projelerinin ilk başlığının eğitim olduğunu söyledi. 10’ar bin lira destek sözü vererek AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın da verdiği 10 bin ₺ eğitim bursunu da hatırlatarak  Menemenli üniversite öğrencilerine 20 bin ₺ destek verileceğini söyledi.

Öğrenci Yurtları Projesi

Eğitim Kampüsü Projesi

Tarım ve Hayvancılık Projeleri

Hayvan Yem Fabrikası Projesi

Menemenli hayvancılara ilk yemler belediye tarafından hediye edilecek. 

Soğuk Hava Deposu Projesi

Yeni Emiralem Hali Projesi 

Vatandaşın ihtiyaç duyduğu hiçbir işi öteletmediklerini belirten Pehlivan, bütün süreçleri o an itibari ile yaptıklarını belirterek Yeni Emiralem Hali Projesinin startını verdiklerini söyledi. 

Tarım desteği ile Menemen kazanacak, İzmir kazanacak ve Türkiye kazanacak.

Pehlivan, bakanlık ile çalışmaların sonuna yaklaştıklarını belirterek Emiralem Değirmendere Barajı Projesinin de müjdesini verdi. 

Sağlık Projeleri

400 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi Projesi

Yerinde Dönüşüm Projesi ile dönüşüm gereksinimi olan mahallelerin yerinde dönüşüm ile yenileneceklerini belirtti. Vatandaşların komşularından ayrılmayacaklarını belirtti. 

Açık Hava Çarşısı Projesi ile kazananın Menemen ve esnaflar olacağını belirtti. 

İzmir’in en hızlı büyüyen ilçesi olduklarını belirten Pehlivan Menemen’in kuzeyin parlayan yıldızı olduklarını belirtti. 4 yıl sonra nüfusun 400 binlerde olacağını tahmin ederek en hızlı şekilde projelerini gerçekleştireceklerini belirtti.

Yağmur Suyu Hattı, Doğalgaz, fiber internet, kanalizasyon ve elektrik sorunlarının Menemen için ortadan kalkacağını belirtti. 

Seyrek- Otoban Bağlantı Yolu Projesinin müjdesini veren Pehlivan, Ulukent’e yapılacak yeni battı çıktı projesinden de bahsetti.

İzmir’de sanatın merkezini Menemen yapacaklarından bahseden Pehlivan, Zorlu PSM’den sonra Türkiye’nin ikinci en büyük kongre ve gösteri merkezi olacak olan Kültür- Sanat ve Kongre Merkezi Projesinin detaylarını anlattı. 

Menemen’e Türkiye’nin en iyi sanatçılarını getirdiklerini söyleyerek Dünyanın’da en iyi sanatçılarını getirmek istediklerini söyledi. 

Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi Projesinden bahseden Pehlivan 2 ay gibi bir sürede açılışını yapacaklarını söyledi. 

Kent-2 Sanat Sokağı Projesi ile yeni bir müzik stüdyosu yapılacağından bahsetti.

Menemen Sahiline Kavuşuyor, Menemen’in sahil kıyısına 27 km uzaklıkta olduğunu belirten Pehlivan bu potansiyelin bugüne kadar kullanılmadığını söyleyerek Maltepe bölgesinde vatandaşların plaj ve sahil ile buluşacaklarını söyledi.

Bu bölgeye Marina yapacaklarını da söyleyerek bölgenin ticari açıdan da zenginleşeceğini belirtti. 

Miami Sahillerinin Menemen’de olacaklarını belirtti. 

Esnaf Kart projesinin hayata geçirileceğini belirtti. 

Menemen Belediyesi artık eskisi gibi değil  gücü, kudreti yerinde olan hiçbir vatandaşını geri çevirmeyen bir belediye. Bütün hemşerilerimin emrinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğim namus sözü.

Yeni evlenen çiftlere çeyiz desteğinde bulunacaklarını da belirtti.

 

Zeybek Obası Kültür Alanı Projesi ile birçok temanın bir arada olacağından bahsetti.

Menemen Film Stüdyoları Projesinin de hayata geçireliceğini belirtti. 

Kenti daha eğlenceli ve canlı bir yer haline getirmek amacıyla Seyrek’e yapılacak olan Aquapark projesinden bahsetti.

Dünyanın en büyük dönme dolabının bölgeye kazandırılacağını belirtti. 

Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi nin çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirtti. 

“Başkana Sor” projesi ile interaktif bir proje gerçekleştireceklerini belirtti. 

Stadın yerine yapılacak olan Akvaryum Projesinden sonra Yeni Menemenin Stadının yerinin Ulukent’te olacağından bahseden Pehlivan stadın adının “Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı” olacağını söyledi. 

Aydın Pehlivan, bugüne kadar yaptıklarının bundan sonra yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyerek 5 yıl sonunda Menemen’in en tercih edilen, en yaşanılabilir bir ilçe haline getireceklerini söyledi. 

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı