Aslanoğlu'ndan 'süreç' ve 'aday belirleme' açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi'nde(CHP) aday belirleme mesaisi sürerken İzmir'de, Büyükşehir Adayı ile 24 ilçenin adayı henüz belli olmadı.

CHP'de pazartesi günü yapılacak olan MYK ve PM toplantısında İzmir'in detaylı şekilde masaya yatırılması bekleniyor.

Kulislerde ilçe başkanlarının aday belirleme mesaisine yönelik rahatsılıkları olduğu, adaylarla ilgili görüşlerinin alınmadığı, danışılmadığı, yaşanan gelişmelerden haberdar edilmedikleri ve adayların açıklanmasının geç kalınmasına yönelik şikayetlerini birbilerine dile getirdikleri öne sürülmüştü.

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'ndan süreçle ilgili yazılı açıklama geldi.

Aslanoğlu süreçte seçmenin ve örgütün görüşünü olduğu gibi yorumsuz, amasız, fakatsız Genel Merkeze aktardığını ifade etti. Aslanoğlu, " Genel Başkanımız ve karar verici kurullarımız İzmir’i kucaklayan, İzmirlilerin gönlünde olan adayları belirleyecektir" ifadesini kullandı. 

Aslanoğlu'nun açıklaması şu şekilde;
"Basın Kuruluşlarımızın ve Kamuoyunun Bilgisine,
Bu süreçte, seçmenlerimizin, örgütlerimizin, örgüt yöneticilerimizin ve İzmir’imizin  her görüşünü, her farklı bakışı, olduğu gibi yorumsuz, amasız, fakatsız Genel Merkezimize, MYK üyelerimize bire bir aktardım.
Bu saatten sonra top karar verici kurulda. Kurul, tabii ki halkımızdan derlenen ilçe, il örgütlerinin ve genel merkezimizin her bir kademesinden gelen raporları dikkate alarak adaylarımızı belirleyecektir.

Büyük başarılar iyi çalışılmış stratejilerden çıkar. Her maçın her yarışın en zor kısmı, başla komutundan önceki zamandır. Genel Başkanımız ve karar verici kurullarımız İzmir’i kucaklayan, İzmirlilerin gönlünde olan adayları belirleyecektir.

Biz kazanmaya hazırız, çok iyi bir kadromuz var.
İzmir’imiz rahat olsun, biz kazanacağız, Türkiye kazanacak, halkımız kazanacak."

Gerçek İzmir

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı