Alsancak’ta kabus dolu gece: Doğalgaz borusu patladı, ortalık yangın yerine döndü

İzmir’in gözde semti Alsancak deniz taşkını felaketinin ardından kabus gibi bir gece daha yaşadı.

Hafta sonu sular altında kalan semtte yaşanan elektrik kesintilerinin ardından trafo tamir çalışmaları sürerken ekiplerin kablo onarımı mesaisi sırasında hasar verdikleri doğalgaz borusu patladı. Borunun patlaması ile yerden alevler yükselirken olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Alsancak’ta sıra sıra kafeleri ile bilinen 1440 Sokak’ta meydana gelen olayda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Yaşanan olay sonrası ekipler geniş güvenlik önlemleri alırken doğalgaz hattı herhangi bir sızıntıya mahal vermeden tamir edildi.

Kısa süreli paniğin ardından sokakta bu kez de su borusu kabusu yaşandı. Doğalgaz patlamasının etkisi ile aynı hattaki su borusunda patlama yaşandı. Doğalgaz borusunun patlamasının etkisi ile hasar gören su borusu yarılırken yerden yaklaşık 10 metre yüksekliğe kadar su fışkırdı.

İZSU ekipleri olaya anında müdahale ederken onarım süresince patlayan su borusu sokağın ortasında şelale görüntüsü oluşturdu. Su borusunun da tamir edilmesinin ardından kabus gibi gece sona erdi.

0 Yorum

Yorum Gönder

300 X 250 Reklam Alanı

Puan Durumu

300 X 250 Reklam Alanı